Termín: 17.07.2020 –  25.07.2020  (6 nocí v Omiši)

cena:  dospelý   235€ + poistenie

dieťa do 10 rokov    205€ + poistenie

(odchod poobede o 17:00 hod. z Rabče, príchod v sobotu doobeda)

V cene je zahrnuté ubytovanie***  a doprava autobusom.

Každý apartmán*** je vybavený kuchynkou, sprchou, WC, TV, Wifi a klímou, ktorá je v cene. Výhľad z apartmánu je priamo na more.

Autobus, ktorým pocestujete je plne vybavený klímou, DVD zariadením, kávovarom. Prestávky sú približne každé tri hodiny. Šoféri sú ústretoví, a ak je to možné, vyhovejú žiadostiam.

Stravovanie je možné v rôznych reštauráciách v blízkosti pláže, či ubytovania. Potraviny – chlieb, zelenina, ovocie je možné kúpiť v obchodoch  nablízku za cenu podobnú ako na Slovensku.

Pred cestou si skontrolujte, či  máte platné cestovné doklady, ktoré budete mať uložené v príručnej batožine spolu s ostatnými dôležitými vecami (lieky, strava, peniaze).

Po príchode Vás sprievodca zdarma prevedie mestom, aby ste videli to najhlavnejšie z mesta, vedeli,  kde si dobre nakúpiť, prípadne sa dobre najesť a podobne. Každý dostane  mapu mesta.

 OMIŠ  – mesto

Mesto, ktoré je známe cestovným ruchom. V blízkosti nenájdete žiadnu továreň, ktorá by znečisťovala ovzdušie. Presvedčiť sa o tom môžete aj sami.

Pláže v Omiši sú väčšinou piesočnaté, vzdialené od apartmánov približne 100 metrov. Pre tých, ktorým piesok nevyhovuje, Omiš ponúka aj kamienkové pláže, niektoré aj s prírodnou vodou z hôr, ktorá môže príjemne schladiť. Osviežiť na pláži sa môžete v  bare, kde si vychutnáte chladené pivko priamo v bazéne.

Omišská riviéra ponúka množstvo atrakcií priamo v meste, takže nemusíte cestovať. Ak máte radi adrenalín, vyskúšajte rafting na rieke Cetina alebo ZIP Line kaňonom rieky, či vyliezť na skaly v okolí. Taktiež je možnosť požičať bicykle, prípadne zahrať volejbal na pláži alebo vyskúšať iné vodné atrakcie…

Z historických pamiatok môžete navštíviť Starý hrad Fortica alebo zvyšky hradu Mirabela, ku ktorým sa dostanete cez staré historické mesto.

Ak chcete vidieť aj iné miesta, či mestá, v ponuke je aj možnosť navštíviť neďaleké krásne mesto Splitpútnické miesto Medžugorie alebo ísť na výlet loďou na ostrov Brač, kde Vám cestu spríjemnia čerstvou rybou so šalátom a rakijou.

Omiš je aj zábavným centrom. Večery si môžete spríjemniť diskotékou, či tancom na terasách.

Mena v Chorvátsku je Kuna. Zmeniť peniaze je možné aj priamo v Omiši.